Ondernemen is reageren op omstandigheden. Vervolgens maak je nieuwe afspraken, maar vaak zien wij als advocatenkantoor dat deze afspraken niet goed worden vastgesteld. Achteraf ontstaat dan toch weer discussie.

Onze bijdrage voor alle ondernemers die opeens nieuwe afspraken moeten maken: een gratis te gebruiken model Coronacontract.

We doen dit niet met de gebruikelijke marketingriedel “wilt u meer weten of hulp hebben bij het invullen dan kunt u ons bereiken op….”. We zijn een klein kantoor en hebben het op dit moment gelukkig nog best druk. Wat de toekomst brengt weet niemand.

We delen het met ons netwerk, waarvan we hopen dat zij het ook weer delen, zodat de ondernemers die het nodig hebben, er hun voordeel mee kunnen doen. Vul het zelf in, praat met je accountant of boekhouder voor hulp, vraag het je huidige bedrijfsjurist of advocaat.

Als je er iets aan hebt gehad, laat het ons dan wel even weten. Want wij zitten hier ook maar met zijn tweetjes op kantoor. Gelukkig hebben we onze advokatten nog.

Disclaimer (we blijven juristen)
De uitwerking van een aanvullende overeenkomst kan altijd afhangen van de huidige overeenkomsten die partijen reeds hebben gesloten. Voor het maken van complexe afspraken of afspraken met substantiële financiële belangen adviseren wij altijd om een en ander juridisch te laten toetsen. We vragen uw begrip ervoor dat wij voor de enkele verstrekking/publicatie van dit model geen enkele (beroeps)aansprakelijkheid kunnen aanvaarden.Scroll naar top