Door onze bewust gekozen kleinschalige bedrijfsvorm kunnen wij ondanks de maatschappelijke ontwikkelingen rond Corona onze dagelijkse werkzaamheden gewoon voortzetten. Wat gaan onze cliënten merken?

Als bestaande of nieuwe cliënten niet op kantoor kunnen of willen komen zijn we pragmatisch in het bieden van alternatieven: bellen en mailen kan altijd, maar we werken, op verzoek van onze cliënten, ook met Whatsapp, Facetime en Skype, alsmede teleconference diensten waarmee, indien nodig, met meerdere personen tegelijk gebeld kan worden.
Dat type diensten zijn privacy-technisch weliswaar niet 100% compliant met de stringente privacynormen die we als kantoor onderschrijven, maar we zijn persoonlijk van mening dat de pragmatische voordelen de, voor de gemiddelde cliënt theoretische, nadelen overtreffen. We laten altijd het initiatief aan onze cliënten om deze diensten al dan niet te gebruiken. Indien we van mening zijn dat een zaak niet geschikt is om via dergelijke diensten te bespreken, dan laten we dat onze cliënten uiteraard weten.

Zittingen zullen door de rechtbank verzet worden, schriftelijke procedures gaan, eventueel met wat vertraging, door.
We volgen alle communicatie en ontwikkelingen op de voet en zullen uw procesbelangen blijven bewaken. Een goede mix tussen principes en praktisch zijn. Waar de gemiddelde civiele procedure toch voor 95% schriftelijk verloopt, zullen de meeste van onze cliënten er weinig van merken. Alleen de zaken die net voor zitting staan krijgen van ons binnenkort nader bericht.

We schudden geen handen en we besteden uiteraard extra aandacht aan de hygiëne op kantoor.
Ook vragen we onze cliënten om als zij zich niet lekker voelen, ook als het maar lichte klachten zijn, liever niet op kantoor te komen. Zo beschermt u ons en daarmee steunt u de juridische belangen van u en al onze andere cliënten.

Vragen over deze praktische kant van juridische hulp tijdens corona, of over de juridische gevolgen voor u als werkgever, werknemer of ondernemer?

Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar top