Augustus 2008
Terwijl we genoten van een wandelvakantie in het Kleinwalsertal, zetten we via de fax van de hotelreceptie onze handtekening onder de koopovereenkomst voor het huis dat ons nieuwe thuis én kantoor zou gaan worden.

September 2008
Uitkijkend naar de notariële overdracht en de start van de verbouwing van de aan de woning grenzende werkplaats tot ons kantoor vragen we ons wel eens af waar we aan begonnen zijn. Onze dienstverbanden zijn opgezegd. We realiseren ons dat we nu twee huizen, het verbouwproject “loods naar kantoor” en geen inkomen meer na begin 2009 hebben. Een spannend gevoel, met name in het licht van de net uitgebroken vastgoedcrisis die tot de welbekende recessieperiode zal gaan leiden.

Winter 2008/2009
We klussen en verbouwen wat af, de focus ligt op het toekomstig kantoor, de woning blijft voorlopig nog even in jaren 70 stijl (en is dat deels nu in 2019 nog). Onze interieurstijl valt als een puzzel in elkaar, van stoelen die we ruilen voor een krat bier tot designelementjes die we via internet opsnorren, tweedehands en nieuwe meubels die we overal vandaan halen. Strak én warm, het interieur weerspiegelt onbewust onze visie die we in de volgende jaren gaan uitdragen: onze persoonlijke benadering als het kan én meedogenloze professionaliteit waar het nodig is gaan prima samen.

September 2009
Op 1 september 2009 zetten we, na een jaar van verbouwen en voorbereiden, de telefoon open. We zijn begonnen met een lege kast, een warm netwerk en een duidelijke visie. Het eerste dossier op die lege plank wordt gevierd. Onze onderneming groeit snel en we ervaren iedere dag hoe fijn het is om van cliënten en ambassadeurs vertrouwen te genieten.

September 2019
In de drukte van alledag vergeten we er bijna bij stil te staan, dat het al weer 10 jaar geleden is dat we ons avontuur begonnen. We cultiveren door de jaren heen onze combinatie van inhoudelijke excellentie met een no-nonsense persoonlijke benadering steeds verder. Wat de volgende tien jaar gaan brengen? Wie zal het zeggen?

We bedanken alle cliënten, samenwerkingspartners en ambassadeurs van harte voor het vertrouwen en vieren dankbaar terugkijkend, maar vooral enthousiast voor de volgende tien jaar, ons jubileum.

Scroll naar top